Тіна Кароль розповіла чому на річницю вінчання з чоловіком виїхала з країни: “Я хочу закохатися, розквітнути “

У 27 років Тіна Кароль овдовіла. У неї залишився на руках маленьких дитина і купа запитань про майбутнє. Але, схоже, поп-діва готова вже рухатися далі.

15 червня 2008 року Тіна Кароль та Євген Огір стали офіційно парою перед Господом. Вони обвінчалися, тим самим підтвердивши, що їх любов – непорушна.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром

Але щастя тривало недовго: через 5 років шлюбу стало відомо, що у Євгена є невиліковна хвороба, впорається з якої не змогли навіть найкращі лікарі. Він покинув цей світ в 2013 році.

Могила Євгена Огіра. Фото взято на просторах мережі.

Молода вдова Тіна досі зберігає пам’ять про улюбленого, але на 13-ту річницю вінчання не пішла на кладовище поминати коханого. Кароль вирушила блищати перед камерами в Казахстан. Там же в Алмати, співачка дала велике інтерв’ю місцевому каналу.

Піти від питань про чоловіка співачка не змогла. Журналістка запитала про настільки несподіване рішення в пам’ятну дату виїхати в іншу країну.

Тіна розповіла, що пам’ять улюбленого шанує і пам’ятає, що Євген завжди хотів, щоб його дружина не страждала і плакала, а розвивалася і йшла далі. З собою Кароль взяла обручки, а так же згадала 15 червня чоловіка.

Цікаво, що навіть в останні дні життя Євген свідомо відправляв Тіну виступати на концертах, що б талант жінки не пропадав.

Тіна Кароль на інтерв’ю в Казахстані

Так само журналістка запитала, що означає для Тіни “поступово оживати “. Кароль чесно поділилася своїми роздумами:

“Це досить гостре питання … Я хочу закохатися – не знаю, не хочу. Чого я хочу? Розквітнути, напевно. Відчути повну силу себе як жінки “

 

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.