Як виглядає син Олега Винника і Таюне: в мережу потрапив раніше неопублікований кадр (ФОТО)

Олег Винник і Таюне - артисти, яким приписують роман один з одним. Не так давно чутки про роман трансформувалися в чутки про дітей. І досить дорослих.

Імідж Винника закручений на те, щоб не показувати іншим, що у нього щаслива особисте життя. Мовляв, його вважають одиноким, так у нього більше прихильниць саме жіночої статі, і тому розповісти про сім’ю та дітей було б не дуже доречно.

Уважні журналісти знайшли сина у Олега Винника: хлопчик вже дуже дорослий

Звуть його Юліан. Подейкують, Таїсія Сватко народила його 17 років тому в Німеччині. Якраз в ті роки, коли сам Олег жив у Німеччині.

Все сходиться, тільки незрозуміло, чому артист не поділився такою радісною новиною навіть через стільки років, коли його син уже виріс.

Однак не так давно Таюне все-таки не витримала, і показала фото юного “орла ” в надії на те, що ніхто не зрозуміє що це за хлопчик.

Таюне з сином від Олега Винника Юліаном
Таюне з сином від Олега Винника Юліаном

Також журналісти розшукали, що в 2020 році на змаганнях в Берліні син Олега Винника зайняв перше місце в запливі вільним стилем. Юліан Винник подолав дистанцію 100 метрів за 1 хвилину 3 секунди.

У своєму мікроблозі Олег Винник ділиться знімками з концертів або зйомок. А ось сина там не побачиш. Хіба що задоволені фотографії з дружиною. Винник, мабуть, все ще вірить, що про його роман з Таюне забудуть і перестануть говорити.

Але віддані шанувальники впевнені – поки не докопаються до правди, залишати тему його особистих взаємин і дитини, якого так ретельно приховують за кордоном, не залишать.

З ким у Олега Винника насправді був роман: Таюне, Ніно або Олена Шоптенко?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.