Аліна Гросу зізналася, коли планує стати матір’ю: “Я безумовно думаю про дітей”

26-річна співачка Аліна Гросу в інтерв'ю зізналася, що вже замислюється про дітей.

Аліна Гросу – українська співачка і актриса, яка почала свою кар’єру ще у віці 5 років. Якщо тоді, Аліна була маленькою, смішною дівчинкою, яка співала завзяті пісні, то зараз Гросу – пекуча блондинка з провокаційними піснями і яскравою зовнішністю.

Аліна Гросу виросла - фото співачки "у всій красі"
Аліна Гросу виросла – фото співачки у всій красі

Увагу публіки вона приваблює не тільки творчістю, а й бурхливим особистим життям. У свої 26 років Аліна встигла зіграти пишне весілля і розлучитися. А через кілька місяців після розлучення артистка представила публіці свого нового коханого – актора Романа Полянського.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Нещодавно Аліна Гросу дала інтерв’ю виданню OBOZREVATEL, де відверто розповіла, чи планує вона дітей. Дівчина зізналася, що спочатку хоче реалізуватися і впевнено стояти на ногах. Аліна Гросу відзначила, що у неї багато проектів, які вона хоче закінчити, і вже потім планувати дітей.

“Безумовно думаю (про дітей). І про молодшого брата я весь час думаю, я його шалено люблю. А свої діти, трохи пізніше, тому що хочу відбудуться і стовідсотково стати на ноги. “, – зізналася Аліна Гросу.

Варто зазначити, що у нового обранця Аліни Гросу вже є дитина. 37-річний Роман Полянський довгий час був одружений і має 10-річну доньку.

Більше про те, як змінювалася Аліна Гросу за роки на сцені дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.