Оля Полякова в люті: не пустили на літак. Суперблондинка Застрягла з донькою в аеропорту з 10-ю євро

Оля Полякова одна з впливових зірок нашої естради, але навіть їй не вдалося вплинути на рішення авіакомпанії.

Оля Полякова багата і знаменита. Проте, навіть все її стан не може допомогти, якщо авіакомпанія вирішує не пустити на борт пасажира.

Про свою невдачу Суперблондинка розповіла в сторіз на своїй сторінці в Інстаграме.

Артистка разом зі своєю старшою дочкою Марією летіла в Ніццу, але так вийшло, що на стикуванні співачку довго не випускали з літака. Затрималися і інші пасажири.

Оля Полякова

Зірка прийшла вже до свого гейту, коли посадка на її рейс була завершена. У порожньому залі очікування залишилася співачка одна з Машею.

Нікого не соромлячись Оля обклала нецензурною лайкою компанію-перевізника. Але з ситуації Полякова все-таки викрутилася. Їй вдалося домовитися, що б полетіти до Ніцци наступним рейсом.

“В якості компенсації, компанія Люфтганза запропонувала мені витратити 10 євро в магазинах і ресторанах аеропорту “, – розповіла Суперблондинка.

Оля Полякова показує нові квитки

Чи не засмутилася від того, що відбувається лише дочка Олі Полякової. Маша намагалася потрапити в кадр записуючої історії матері, щоб розповісти про те, чим планує займатися під час очікування. Дівчинка розповіла, що буде знімати тик-токі, поки їх не пускають в літак.

Чим закінчилася історія і чи змогла потрапити артистка на новий рейс – невідомо. Головне, що як завжди з гумором змогла виплутатися з історії.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.