З ким із українських зірок дружить Філіп Кіркоров: поп-король вибрав впливових і симпатичних подружок

Філіп Кіркоров, незважаючи на свій статус короля - зірка дуже товариська. Дізнайтеся, з ким дружить співак.

Філіп Кіркоров – епатажний співак, який має скандальну славу. Проте, у запального артиста за все життя накопичилося багато друзів, в тому числі з українського шоу-бізнесу.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

З ким дружить Філіп Кіркоров?

Багато років всім відомо, що подружкою поп-короля стала Ані Лорак. Наша діва співпрацювала зі співаком при підготовці до Євробачення-2008. Представляла, звичайно, Україна.

Тоді спільна робота принесла нам “срібло “, а зіркам міцну дружбу. Відомо, що Софія, дочка співачки – це хрещениця Кіркорова.

MARUV стала ще однією приятелькою поп-короля. Співачка Анна Корсун, так по-справжньому звуть артистку, із задоволенням записала спільний трек з Філіпом Бедросовичем і не пропускала можливості зняти для Інстаграма відео зі співаком.

Разом музиканти навіть вже виступали на фестивалі. Навіть одяглися в одному стилі. Філіп вибрав чорний костюм і білий капелюх, а наша Анна вирішила підкреслити розкішну фігуру чорно-білим комбінезоном.

Ще одна українська співачка, яка завжди рада зустрічі з Кіркоровим – Оля Полякова. Вона вітала його з Днем народження і бачилася в Еміратах.

Виявляється, Суперблондинка навіть пародіювала поп-короля в 2013 році в програмі “Як две краплі “.

Співак був приємно вражений такою сміливістю Королеви Ночі. Оля вирішила показати два образи Кіркорова, зірвала тисячі оплесків.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.