В мережі з’явилися шкільні фото Кудрявцевої

На них можна побачити, як виглядала телеведуча до пластичних операцій.

48-річну ведучу Лєру Кудрявцеву часто називають Барбі через надмірне використання косметики. Крім того, Лєра ніколи не приховувала того, що користувалася послугами пластичних хірургів. Втім, варто визнати, що для свого віку зірка виглядає блискуче. Вона доглядає за своєю зовнішністю, а також стежить за фігурою.

Нещодавно в Instagram Кудрявцева опублікувала фото шкільних років. На них можна подивитися, як виглядала зірка в дитинстві.

Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева

Під знімками вона залишила зворушливий допис, у якому ділиться з фанатами своїми спогадами.

«У всіх з дитинства є якісь найяскравіші спогади, уривки . Я пам’ятаю сітку з м’ясом за вікном і як його клювали снігурі, я завжди чекала маму з роботи, тому ,що вона приносила щось смачненьке і приходячи додому з морозу від неї виходив цей запах морозу і її помади. Тато, який дивився хокей на дивані в сімейних трусах, собака Альфа (ірландський сетер), бузок за вікном , секретики в парку, як я стирила у мами золотий ланцюжок і втратила його у пісочниці, тато вчив мене грати в шахи і возив на полювання, банан, який згнив в моїй дитячій сумочці , коли я його вирішила заховати і забула про нього. Мороз мінус сорок і лід на віях, а штани колом і хотілося швидше стати дорослою», – написала Кудрявцева.

Варто відзначити, що на старих знімках Лєра дуже схожа на себе теперішню. Як зізналася ведуча, найбільш серйозне хірургічне втручання у її житті – це пластика грудей.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.