Собчак та Канделакі продовжують сваритися на публіці

Тривалий конфлікт між зірками набирає обертів.

Новий сплеск публічних образ з’явився минулого тижня, коли Собчак негативно прокоментувала світлину Тіни Канделакі. Ксенія звинуватила Тіну у надмірному використанні фотошопу.

Реакція Канделакі не змусила на себе довго чекати. Іронічну відповідь ведуча опублікувала на своєму Telegram-каналі. У повідомленні вона назвала Собчак єдиною теледівою, яка протикає дно рейтингів.

Нещодавно Ксенія публічно висловила свою думку щодо діяльності блогерів. Як зазначила ведуча, вона не розуміє людей, які «обливають себе якоюсь гидотою, святково одягаються, щоб винести сміття, їдять гірчицю ложками, відрізають жмутки волосся і купаються в макаронах».

Тіна прокоментувала заяву Ксенії. Вона порадила колезі не звертати на такі речі увагу, тим паче, що Собчак неодноразово і сама дивувала публіку епатажними вчинками, зокрема ведуча говорить про її поїздку на катафалку під час весілля.

«Тіна готова підтримати будь-яку дурість, якщо виявиться, що я цю дурість не підтримую. І все б нічого, але підтримувати дурість дурістю – це особливий гуманізм. Втім, хто на що здатний. Хтось наповнює вермішеллю ванну, а у когось вермішель в голові», – обурилася Собчак.

І на цьому конфлікт не припинився. Наступним яблуком розбрату став вчинок актора Івана Охлобистіна. Він у Великдень навідався до церкви. Ця ситуація обурила Собчак, адже  нещодавно донька артиста перехворіла на коронавірус.

На заяву Ксенії Тіна відповіла так: «Люблю, коли такі люди показують свою сутність у світлий день. У соцмережі Telegram стало популярним відео про «VIP-службу для VIP-панів». Це діти Охлобистіна, чи що, VIP-панове? Всі люди, які тремтливо ставляться до православ’я, розуміють, що пасхальне богослужіння – це святе. Так навіщо хайпувати на людях, які вирішили все-таки зібратися за зачиненими дверима для молитви (а не для плотських утіх, на секундочку). Це вам не шашлики».

 

Схожі статті

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.