Тіна Кароль зізналася, що тікала з побачення: кого без роздумів кинула зірка – Дан Балан і інші женихи

Тіна Кароль вперше, після відходу Євгена Огіра, вирішила розповісти, як намагалася влаштувати своє особисте життя.

Молода, популярна, красива, але така самотня – все це про легендарну Тіну Кароль. Співачці 36 років, але вона так і не змогла вийти заміж після того, як поховала коханого чоловіка.

Одного разу артистка розповіла, що на побачення таки ходила, але з них збігала. Під час гри “Було – не було ” на радіо “Люкс фм “, співачка однозначно відповіла на запитання ведучої, піднявши відповідну табличку. Тіна кокетливо відвела очі і було видно, що при відповіді вона ніяковіє.

Тіна Кароль

Проте, зірка так і не змогла розповісти про те, кому ж не пощастило на самоті провести залишок вечора.

А як же Дан Балан?

Незважаючи на те, що вже давно зірки не беруть разом участь на проекті “Голос країни “, їх шанувальники все одно вірять: знаменитості будуть разом.

Але, схоже, що вдруге нас музиканти звісткою про те, що разом проводять час вже не порадують. Після відходу Тіни з “Голоси ” раптово і поп-діва, і молдавський мачо розповіли, що насправді вони не зустрічалися. Між ними була щира симпатія, але не більше.

“Ми ніколи не заявляли про якийсь зв’язок між нами, крім дружньої … Те, що ви бачили в ефірах Голоси – це була щира симпатія … “, – написав Дан Балан.

Що ж так і не змогла артистка пустити в своє серце нової людини, хоча маленькому Відні так потрібен був тато.

Сподіваємося, поп-діва відтане: з часом таки знайде своє щастя і повірить, що може знову любити і бути коханою.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.