(Фото) Чим живе незряча сестра Софії Ротару? Жінку знайшли в будинку для інвалідів

У Примадонни української сцени є рідна сестра, яка могла б теж стати зіркою, якби не хвороба.

Велика багатодітна сім’я – 6 чоловік і післявоєнні роки. Саме в таких умовах народилася чудова співачка Софія Ротару. Вихованням майбутньої артистки зайнялася саме Зінаїда. У неї з народження був чудовий слух і ніжний музичний голос.

сестри Ротару

Зінаїда часто проводила час вдома разом з радіоприймачем і заслуховувалися української, російської, молдавської музикою. Відмінна пам’ять і гнучкий розум дозволяли запам’ятовувати куплети і приспіви. Малятко Соня теж часто була поряд з улюбленою сестрою і Зіна вчила її співу. Саме вона зрозуміла, що у дівчинки просто неймовірні здібності до співу. Незважаючи на те, що батьки були проти, дівчина наполягла на навчанні молодшенької Софії в музичній школі. Вона і сама б дуже хотіла освоїти інструменти, а так само щоб батьки побачили її блискучої на сцені. Але віддати до навчального закладу змогли лише одну дочку.

Зінаїда Ротару в центрі
Зінаїда Ротару в центрі

Що ж сталося з Зінаїдою?

Їй було всього 4 роки, коли вона захворіла. Тиф в радянські роки був поширеною хворобою. Ускладнення всього за одну ніч позбавили Зіну від можливості бачити цей світ.

Зінаїда Ротару зараз
Зінаїда Ротару зараз

Як тільки Софія Михайлівна почала заробляти творчістю, вона відразу взялася за лікування рідної душі. Зверталася співачка до найкращих лікарів, але ніхто не взявся. Боялися, що втручання може тільки погіршити хворобу. Більш того, Ротару готова навіть піти на експеримент і шляхом чіпізації подарувати сестрі зір.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.