Відомий телеведучий розповів про випробування на війні

Також Ектор Хіменес-Браво поділився архівним фото.

Ектор Хіменес-Браво – популярний ведучий колумбійського походження, відомий завдяки проекту «МастерШеф» на телеканалі «СТБ, де він був суддею.

48-річний ведучий вирішив поділитися з шанувальниками архівним фото та деякими подробицями зі своєї біографії. На світлині Ектору 18 років і він позує на тлі колумбійських Анд.

Знімок зірка доповнила зворушливим текстом про випробування, через які йому довелося пройти у житті.

«Про моє життя можна написати книгу у двох томах – життя на чотирьох континентах, три війни, три рази на межі життя і смерті, шалене кохання та розчарування, бізнес та телебачення. У житті є сумні і страшні моменти, але ми сильніші, ніж думаємо», – зазначив Ектор.

Про моє життя можна писати книгу у двох томах: життя на 4 континентах, 3 війни, 3 рази на межі життя і смерті, шалене…

Opublikowany przez Hectora Jimenez-Bravo Piątek, 24 kwietnia 2020

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво народився в Колумбії. Він – відомий у всьому світі ресторатор, очільник міжнародної консалтингової компанії «Bravo Restaurant Group», яка відкриває ресторани по всьому світу. У 2011 року на запрошення телеканалу «СТБ» зайняв місце судді на проєкті «МастерШеф».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.