Стало відомо ім’я переможця Голосу країни

Перше місце посів Роман Сасанчин із команди Тіни Кароль.

Фінал вокального шоу «Голос країни» відбувся у неділю, 26 квітня. Карантин суттєво вплинув на формат проведення конкурсу. Учасники виступали у пустому глядацькому залі, а зіркові тренери підтримували їх дистанційно.

За перемогу боролися 20 талановитих співаків. Перше місце та квартиру у Києві здобув учасник команди Тіни Кароль – Роман Сасанчин. На етапі «сліпих прослуховувань» хлопець потрапив до Дана Балана, втім на «нокаутах» ледь не покинув проект. Від цього його врятувала Тіна.

До слова, це друга перемога Сасанчина у вокальному шоу. Вперше він потрапив на сцену вокальних змагань в 10-річному віці. Тоді йому не вдалося розвернути до себе жодного тренера. Він повернувся у другому сезоні, в якому і здобув перемогу.

Роман Сасанчин

Роман з дитинства займається музикою. Він закінчив Товстенську музичну школу та Львівську спеціалізовану музичну школу-інтернат ім. Соломії Крушельницької за класом вокал. Наразі хлопець навчається  у  Теребовлянському коледжі культури і мистецтв.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.