Розпочалася чорна смуга. Від Регіни Тодоренко відмовляються рекламодавці

Компанія «PepsiCo» оголосила про зупинення реклами з Регіною Тодоренко.

Ведуча та співачка Регіна Тодоренко опинилася у центрі гучного скандалу. В одному із інтерв’ю вона заявила, що жінки інколи створюють конфлікти та провокують чоловіків до фізичного насилля. Така позиція зірки обурила спільноту. У її бік посипалися негативні коментарі.

Журнал «Glamour» позбавив Регіну звання «Жінка року», яке вона отримала у листопаді минулого року. Тепер співпрацю з артисткою припинили у російському представництві компанії «PepsiCo». Зірка рекламувала сік, який випускає компанія.

Директор із комунікацій Олександр Костіков заявив, що вони не підтримують слова Тодоренко.

«Ми були дуже засмучені ситуацією, ми були шоковані цими словами, тому що такі твердження не відповідають цінностям компанії та цінностям її брендів. Ми виступаємо категорично проти насильства в будь-яких формах», – сказав Олександр.

«PepsiCo» припинили медіа-кампанію за участі Регіни: забрали з ротації ролик та оформлення соціальних мереж.

«Ми проти насильства в будь-якій його формі, і компанія ухвалить якісь рішення. Їх озвучать пізніше. Розрив контракту – це юридична процедура, яка триває якийсь час, тому зараз передчасно говорити. Але, звичайно, ми повернемося до цього», – додав Костіков.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.