Сільський час та Катрусин кінозал. Після Голосу Потап висловився про вокальні шоу

Що обурило репера, читайте у нашому матеріалі.

Потап спільно зі своє дружиною та напарницею на сцені Настьою Каменських були тренерами десятого сезону вокального проекту «Голос країни». Нагадаємо, фінал шоу відбувся 26 квітня, і перемогу отримав учасник команди Тіни Кароль – Роман Сасанчин.

Нещодавно репер на своїй сторінці в Instagtam зробив неоднозначну заяву про програми такого року. Спершу Потап написав, що такі шоу перетворилися у «сільський час». Згодом зірковий наставник відредагував допис, назвавши проект «Катрусиним кінозалом».

«Поки в Україні ТВ вокальні шоу, незважаючи на свою бездоганну і новаторську технічну підготовку, все-таки перетворилися в «катрусин кінозал», дуже круто і мотивуюче виглядає фільм про легенди спорту і чесні протистояння на паркеті NBA «Last Dance», рекомендую всім любителям сильних особистостей подивитися, як гартувалися Легенди», – зазначив продюсер.

Заяву Олексія Потапенка у мережі підтримали користувачі.

«Потап красавчик, респект за правду», «Я все чекав панч у сторону Голосу. Шоу злилося в смітник», «Про «сільський час» тонко підмічено», «Можливо, Голосу потрібна невелика перерва і зміна сценаристів», – коментували підписники під дописом.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.