Ціна скандалу. Стало відомо, яку суму втратила Регіна Тодоренко

Засоби масової інформації підрахували: зірка може не отримати 40% від звичного доходу.

Регіна Тодоренко потрапила у скандал, прокоментувавши в одному із інтерв’ю свою позицію щодо насилля. На її думку, жінки  самі часто виступають провокаторами конфлікту. Така заява обурила громадськість.

Аби не потрапити під вплив скандалу, низка корпорацій стала відмовлятися від рекламних кампаній, обличчям яких була Регіна. Відомо, що від компанії «PepsiCo» ведуча та блогер мала отримати 19 мільйонів рублів, втім вони відмовилися від її послуг.

Наразі Регіна є однією із найуспішніших  серед блогерів. Вона посідає друге місце у рейтингу Forbes, який присвячений сторінкам в Instagram. Повідомляється, що акаунт зірки приносить їй заробіток у сумі  майже 860 тисяч доларів на рік. Однак, через її висловлювання  вона може втратити до 40% своїх доходів.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.