38-річна Катя Осадча несподівано відверто розповідала про життя в Києві та любов до міста: “Ще один шрам”

Українська столиця 29 травня 2022 року відзначила 1540-річчя. Цього року події, що відбулися 24 лютого, внесли зміни до звичайного святкування дня народження Києва.

Але все ж таки, з деякими обмеженнями, владою столиці було організовано святкові заходи: цікаві екскурсії, концерти, виставки.
Про своє кохання Києву українські зірки зізнаються в соціальних мережах, блогах, публікуючи знімки прекрасного міста, зроблені до вторгнення росії на територію України. Знаменитості щиро вимовляють приємні слова на адресу столиці.

Для телеведучої Каті Осадчої Київ – рідне місто, де майбутня знаменитість народилася.
В Інстаграм Осадча розмістила фотографію, де за спиною височіє найкрасивіша Андріївська церква. Катя розповіла у пості, що кожна вулиця у рідному місті навіває спогади. Ведуча перераховує особливо дорогі її серцю місця: церкву на вулиці Мостицькій, ринок, де придбали рудого пушистика, кота Макса, який став найкращим другом сім’ї, знамените кафе “Пінгвін” із найсмачнішим морозивом.

Цього року хочеться говорити ще більше теплих слів на адресу Києва, серце щемить від усвідомлення того, що столиця України тепер має черговий шрам – наслідки загарбницьких дій російських окупантів – пише Катя Осадча.
Телеведуча додає слова подяки мужньому місту за те, що вистояв, обіцяє, що всі разом наново його відбудуємо і далі захищатимемо рідний будинок.

Коментарів під постом з’явилося багато. Передплатники коротко розповідають про свої історії, діляться враженнями від кадру телеведучої. Люди вважають Київ найчарівнішим та наймогутнішим місцем у світі, серцем України та помічають, що на вулиці дуже мало людей.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?