38-річний Григорій Решетник розповів про сумніви продюсерів у показі проекту: “Холостяк”: не час для подібних шоу

Григорій Решетник, постійний ведучий усіх сезонів популярного шоу "Холостяк", розповів про сумніви продюсерів цього проєкту. Річ у тому, що черговий сезон (дванадцятий) улюбленого багатьма українцями шоу відзняли ще у січні 2022 року.

Герой нового сезону – Олександр Топольський, харизматичний бізнесмен, народився та виріс у Львові, але вже давно живе у США. У молодої людини успішний бізнес у Майамі, пов’язаний із нерухомістю.
Прем’єру чергового сезону планували запустити навесні, як це робили щороку. Але тепер, після подій 24 лютого 2022 року, коли росія вдерлася в Україну, у керівників проєкту виникають сумніви, чи доречно починати показ у складні часи.

Григорій у форматі свого нового шоу “Як ти?” спілкувався зі співачкою Златою Огнєвіч. Відома виконавиця була головною героїнею 2 сезону “Холостячка”. Решетник обговорив зі Златою проблему, що склалася з показом 12 сезону “Холостяк”. Адже шоу знімалося у стандартному форматі, немає жодних військових, дівчата намагаються завоювати серце українського чоловіка, який виїхав до Америки.

Перед творцями шоу постала дилема. Шанувальники передачі просять, щоби запустили новий сезон. Але багато таких людей, які вважають, що зараз не час для розваг.
Григорій поцікавився думкою Злати з цього питання. Вона дала пораду почати показувати шоу, але водночас бути готовими до різкої критики хейтерів.

Решетник поділився чудовою ідеєю, що виникла. Йому хочеться знімати програму “Холостяк” та “Холостячка”, де головними героями будуть українські військовослужбовці, учасники територіальної оборони. Ведучий висловив упевненість у тому, що обов’язково здійснить свій задум.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.