Могилевська наважилася розповісти про сварку з Потапом

Про це вона розповіла підопічному продюсера Олексію «Позитиву».

Українська співачка Наталія Могилевська дала інтерв’ю для YouTube-канала  «2POpodcast», ведучими якого є колишній учасник групи «Время и Стекло» Олексій «Позитив».

Під час запису вона відверто розповіла, як її образив колега по сцені Потап. Гучна сварка сталася на гумористичному шоу «Ліга сміху».

Артистку запросили на один із концертів проекту і вона вирішила зробити серйозну промову, що виходить за межі формату конкурсу. Тоді Потап вирішив пожартувати на зіркою, що її обурило.

Після ефіру співачка підійшла до Потапа, аби з’ясувати стосунки.

«Ефір закінчився. Цього вже ніхто не бачив і ніхто не знає. Я підійшла до Потапа і розповіла все, що я думаю про нього, його пісні, продюсерську роботу», – розповіла Наталія.

Вона також додала, що через цей інцидент не потрапила на вечірку.

«Не пішла на банкет, там улюблені друзі гуляли, всі пишуть: «Де ти?» А я через Потапа, через цю сварку не пішла. Я образилася. Прийшла додому, сіла й думаю: «Так, стоп! Якщо мене так ковбасить, значить у мене є якесь слабке місце». І ця ніч була поворотною для мене», – зізналася Могилевська.

Саме після цього скандалу вона вирішила працювати над власним почуттям гумору та стала одним із тренерів «Ліги сміху».

«Я завжди реагувала на тебе з побоюванням через цей твій гумор. Тому що ти хрін його знає , як мавпа з гранатою – ти пульнешь, а я не буду знати, що робити, коли вона полетить мені в голову. Зараз я дуже вдячна тобі! Для мене гумор – пін-понг, легкий, приголомшливий жанр», – сказала Наталія Потапу.

Наталія Могилевська та Потап

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.