Британська група використала кадри українського Майдану

Гурт «Queen» переробили старий хіт.

Популярна британська група «Queen»  опублікувала нове відео на стару пісню «You Are the Champions». Оновлену версію хіта музиканти присвятили лікарям, які допомагають хворим на коронавірус у всьому світі.

Рок-зірки знімали відео на смартфон у студіях звукозапису Лондона та Лос-Анджелеса. Також вони використали у кліпі кадри порожній вулиць, міст та площ. Зокрема – у ролику фігурує Майдан Незалежності у Києві.

«Ви знаєте, нам більше не треба заробляти гроші. Нам більше не треба бути відомими. Нам треба використати найкращим чином те, що ми маємо», – прокоментували музиканти.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".