Які нові проекти покажуть українські телеканали у травні

На телеглядачів чекає прем'єра кількох фільмів та серіалів.

Фільм «Гуцулку Ксеню» глядачі мали змогу подивитися на телеканалі «1+1» 3 травня. Це – мюзикл, відзнятий на основі оперети Ярослава Барнича під такою ж назвою. У стрічці описуються події 1939 року.  Син американського мільйонера з українським корінням отримає у спадок велику суму грошей, але батько ставить одну умову – хлопець повинен взяти у дружину українку. Тому Яро  приїздить в України і знайомиться Ксенею.

Гуцулка Ксеня

Ще однією прем’єрою порадував телеканал «1+1» 3 травня. У фільмі українського виробництва «Припутні» автори розказали про долю трьох різних жінок.

Припутні

Першу серію другого сезону «Папаньки» покажуть на телеканалі «СТБ» 11 травня. Історія про чотирьох друзів, які живуть в одному будинку та потрапляють у цікаві ситуації. У них – спільні чоловічі інтереси. Вони часто збираються разом та обговорюють стосунки із жінками та виховання дітей.

Папаньки

На телеканалі Україна відбудеться прем’єра серіалу «Філін». Це детективна історія, актори якої впродовж 40 серій будуть розслідувати цікаві справи. Під час роботи вони будуть використовувати спеціальну комп’ютерну програму під назвою «Філін».

Філін

 

 

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.