Психічні розлади та орендоване житло. Володимир Остапчук залишився ні з чим після розлучення

Ведучий зізнався, що відвідує психолога.

Популярний ведучий Володимир Остапчук нещодавно офіційно розлучився з дружиною Оленою Войченко. Йому приписують новий роман з Христиною Горняк, однак шоумен не спростовує та не підтверджує цю інформацію.

В одному із інтерв’ю Остапчук розповів, що з’їхав на орендоване житло. Дві квартири він залишив колишній дружині Олені.

Розлучення Володимира супроводжувалося скандалом у пресі та в мережі, тож поки Володимир утримується від коментарів.

«Щодо мого особистого життя… Як тільки вирішу, що дійсно готовий розповісти про нього, то одразу це зроблю. Знаєте, уже навіть соромно, що мого особистого життя так багато в ЗМІ», – зізнався Володимир Остапчук.

Шоумен зазначив, що наразі відвідує сеанси у психолога.

«Якщо бути відвертим, то після розлучення, у лютому, почав ходити до психолога. У мене зараз такий етап – я як пазл, який потрібно заново скласти», – зізнався Володимир.

Також ведучий намагається менше зважати на критику хейтерів.

«Я не бачу сенсу відповідати на гнівні коментарі в соцмережах. Себе дратувати? Навіщо? Я собі нормально, щасливо живу. Я знаю правду. У чужій родині сторонній ніколи не дасть ладу. Люди, щасливі, задоволені своїм життям, не пишуть хейт у соцмережах. А ті, хто так робить, просто чіпляють ярлики, намагаючись позбутися своїх страхів і комплексів», – додав він.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.