Брітні Спірс нецензурно привітала маму з днем народження

Відповідний пост з'явився у соціальних мережах на офіційній сторінці співачки.

Американська поп-діва Брітні Спірс опублікувала нове фото на своєму акаунті в Instagram. На чорно-білій світлині співачка позує разом із мамою Лінн Айрен Бріджес. Вони обидві усміхаються та обіймають одна одну.

Причиною для публікації архівного фото стало день народження Лінн. Таким чином Брітні привітала маму зі святом та написала цікавий допис.

«З днем народження, мамо! О боже, ми з тобою ділилися найкращим сміхом, відомим людству… Мені все одно, я скажу це…. Я F*cking… люблю тебе!», – пише Спірс.

Брітні Спірс із мамою

Водночас співачка пообіцяла більше не лаятися.

«І я більше не буду вимовляти слово на літеру F», – дописала вона.

Мама популярної виконавиці – у минулому вчителька початкової школи. Успіх Брітні – частково заслуга мами, адже саме жінка свого часу віддала Брітні до секції художньої гімнастики і релігійного хору. Там вона брала участь у різноманітних конкурсах, що виробило конкурентний дух у майбутньої зірки.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".