Обман про принцесу Діану. Королівська родина зробили заяву

Члени династії прокоментували вихід документальної стрічки про життя жінки.

«Бути мною. Діана» – документальна стрічка, в якій розповідають подробиці життя принцеси Діани, дружини принца Чарльза, яка загинула в автокатастрофі. Як повідомляють автори проекту, деякі подробиці життя Діана шокують глядачів. Зокрема, у фільмі йдеться про те, що Діана хотіла накласти на себе руки чотири рази.

Ймовірно, кіно поділять на декілька частин, аби якомога точно розкрити деталі біографії. У фільмі будуть розповідати про дитинство, про шлюб, про хвороби, з якими боролася жінка.

Сини Діани Вільям і Гаррі прокоментували стрічку. Вони негативно ставляться до роботи та заявляють, що факти, згадані у фільмі, не можуть бути правдивими.

У кінокомпанії відповіли на позицію королівської родини та спростували таку інформацію.

«Це не замовне шоу, і всі використані дані вже давно знаходяться у відкритому доступі», – заявила прес-секретар кінокомпанії.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.