Жінка з Іспанії зустріла сім’ю на українському ток-шоу

Родина возз'єдналася за допомогою проекту «Говорить Україна».

Катерина виїхала з України багато років тому. Вона була наймолодшою дитиною у сім’їю. До Іспанії переїхала ще зовсім маленькою. На батьківщині у неї залишилися сестри, але майже нікого з родини жінка не пам’ятала. Крім того, Катерина майже забула українську мову.

«Я дуже хотіла дізнатися, як склалася доля моєї родини. Моя іспанська мама мене підтримала, і ось я звернулася до вас по допомогу»,- поділилася жінка.

Виявилося, що одна із сестер Марини мешкає в Італії, але вона також повернулася в Україну, аби розшукати родичів. Як зазначила одна із дівчат з багатодітної родини Алла, вона теж займалася пошуками родини.

«Саме від Марини я дізналася, що моїх молодших сестер і брата начебто усиновили родини із Італії та Англії», – розповіла Алла.

Виявилося, що в Україні залишилася ще одна сестра Яна. «Завдяки тому, що ми з Аллою були в одному інтернаті, то ми підтримуємо зв’язок. А ось як живуть інші – дуже хотілося б про це дізнатися», – сказала дівчина.

Також команда ток-шоу розшукала маму дівчат. Вона розповіла, чому діти опинилися в інтернаті.

«Ми жили скромно, але не ухилялися від роботи. Однак прогодувати велику сім’ю було важко. Я думаю, що були «доброзичливі» сусіди, які постійно писали на нас скарги», – розказала Валентина Шатило.

Тепер родичі підтримують зв’язок та часто відвідують маму.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.