Полякова у ванній помирилася з Лободою

Сварка між зірками трапилася ще у 2013 році.

Співачка Оля Полякова під час карантину провела на своєму акаунті в Instagram прямий ефір спільно з дизайнером Андре Таном. Під час трансляції зірки зіграли в гру «Правда або дія». Тоді Оля Полякова пригадала сварку зі співачкою Світланою Лободою.

Як виявилося, конфлікт між артистками виник ще у 2013 році під час церемонії нагородження «Viva! Найкрасивіші», який вела Полякова.

«Я оголошувала Світлану Лободу. В тексті було написано «Найбільш голосиста співачка сучасності». Що тут такого?», – обурилася Оля.

Таке представлення не сподобалося Лободі, і тому співачка образилася.

«Після концерту вона написала на своїй сторінці, що я «шалена кобилиця». І ми почали сваритися з нею в інтерв’ю. Коли мене запитували про цей конфлікт, то я жартувала, а вона ставилася до цього серйозно і говорила різне», – пригадала Оля.

Світлана Лобода

Зірки сварилися приблизно рік, поливаючи брудом одна одну під час інтерв’ю та участі у різних проектах. Тоді Полякова вирішила перевести конфлікт у жарт та помиритися з колегою.

«Коли вона назвала мене «шаленою кобилицею», я опублікувала кумедне відео в Instagram. Зняла свої ноги у ванній і написала: «Яка ж я кобилиця? Я русалка!», – поділилася зірка.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.