Дядя Жора після інсульту вийшов на зв’язок

Він опублікував на своєму акаунті в Instagram відео-звернення до шанувальників.

Відомий комік нещодавно потрапив в одну зі столичних лікарень з діагнозом інсульт. Він поділився з шанувальниками відео, в якому розповідає про своє самопочуття.

За словами Дяді Жори, зараз йому складно заснути, оскільки до його руки пкріпили апарат, який кожні 15 хвилин вимірює тиск. Цей пристрій вібрує кожен раз, коли фіксує результат.

Також гуморист розповів, як він проводить час на лікарняному. Зараз його прогулянки тривають близько 3 хвилин і обмежуються балконом. Дядя Жора зізнався, щоб скоротати час, він почав дивитися турецькі серіали, і вони йому сподобалися.

До речі, в коментарях до відео Леся Никитюк написала про плани відвідати колегу в лікарні.

Артист також не забув подякувати всім за підтримку.

«Спасибі всім і кожному за Вашу підтримку, за добрі слова і побажання! Мені дуже приємно і це дуже мотивує», – говорить артист.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.