Немає нічого від батька. Таран оприлюднила фото спільної доньки з Доманським

13-річна Василина стала схожа на маму.

Телеведуча Лідія Таран на своїй сторінці в Instagram оприлюднила нове фото, на якому позує разом із донькою Василиною. Такий пост вона зробила спеціально до Дня матері.

Зірка зауважила, що для неї бути мамою доньки – найбільше щастя. Також Лідія додала, що не помітила, наскільки швидко виросла її Василина. За її словами, 13-річна дівчинка вже одягає її вбрання.

«Почалось! Почала тягати мої сукні і майже доросла до мого взуття. Бути матір’ю доньки….. найкрутіша пригода мого життя, усіх мамусь вітаю і дякую своїй, яка подарувала життя і можливість бути мамою», – написала Таран.

Нагадаємо, Василина – спільна донька Лідії та ведучого Андрія Доманського. Користувачі під фото залишали коментарі, в яких вказували, що дівчинка схожа на маму, натомість спільних рис із батьком вони не знайшли.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.