Легендарна українська пісня зазвучала англійською у США та Британії

«Два кольори» переспівав Олег Скрипка.

Популярний український співак Олег скрипка переспівав легендарну українську пісню «Два кольори». Англомовну версію композиції він презентував у Всесвітній день вишиванки, який цього річ відзначали 21 травня. Оновлений хіт пролунав на радіо країн, де зосереджені великі українські діаспори – США, Австралія, Велика Британія.

Також відео з’явилося на YouTube-каналі артиста, а сам співак у день свята привітав українців із Днем вишиванки та закликав кожного носити національний одяг.

«Дорогенькі, вітаю вас з Днем вишиванки! Цей славний день масово святкують не тільки в Україні, а і по всіх усюдах. Наше прекрасне свято єднає по всьому світу українців і всіх тих, хто серцем відчуває красу, тепло традиції і любов. Вдягайте святкові строї та милуйтеся вродою світу!»,  – написав він.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.