Сергій Притула не отримав обіцяної нагороди від Зеленського

Ведучий мав отримати орден за волонтерську діяльність.

Українського шоумена Сергія Притулу нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Його відзначили за волонтерську діяльність. Нещодавно Сергій зізнався, що так і не отримав обіцяної нагороди.

На момент відзначення він був у черговій поїздці на Схід, а після повернення до столиці до нього ніхто не зателефонував з інформацією про те, як і коли можна отримати нагороду. Він додав, що така ситуація йому видається смішною.

«Після того мені ніхто не телефонував. Ні. Орден, мабуть, десь лежить чи в Офісі президента, чи в якомусь іншому апараті. Можливо, ним хтось милується. Я не знаю. Але це трохи смішно, якщо чесно», – сказав Притула.

Шоумен зауважив, що впродовж шести років займався волонтерською діяльністю не заради нагород, втім на запрошення на церемонію з радістю б відгукнувся.

«І мені дійсно здається, що останні 6 років свого життя я провів не даремно. Якщо мені не дали б цей орден, я так само руки не заламував би. Але якщо вже дали, то я прийшов би обов’язково», – зауважив ведучий.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.