Вісім холостяків замість одного. СТБ запускає новий сезон шоу

Прем'єра третього сезону «Наречена для тата» відбудеться 5 червня.

Останній епізод романтичного проекту «Холостяк» транслюватимуть у п’ятницю, 29 травня. Це буде пост-шоу десятого сезону реаліті. На зміну цього шоу «СТБ» запускає третій сезон «Нареченої для тата». Перший епізод глядачі зможуть переглянути 5 червня.

Цього разу у шоу візьмуть участь 8 самотніх чоловіків із дітьми, які будуть намагатися віднайти своє кохання. За словами авторів проекту, це рекордна кількість учасників.

«Цього року у нас дуже цікаві тати – наприклад, чемпіон світу з пауерліфтингу, хіромант, багатодітний батько, дауншифтер-винахідник веломобілів, банківський працівник, боксер і навіть мільйонер!», – розповіла Анна Калина, яка є директором творчої студії «СТБ».

За словами Анни, трапляються випадки, коли учасник на проект приходить не за власним бажанням.

«Одного з татусів нам на проєкт запропонувала його ексдружина, тому що дуже хотіла допомогти йому знайти наречену. Проте, був і такий випадок, коли колишня робила все, аби завадити новим стосункам нашого героя», – додала Калина.

У двох попередніх сезонах були пари, які після проекту продовжили стосунки, підсумувала директор. Вона зізналася, що цього разу теж очікують на щасливе завершення проекту.

Цей сезон – унікальний і за рахунок локацій, де відбуватимуться побачення героїв. Вперше за роки існування проекту сцени знімалися за межами України.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.