Дружина колишнього Холостяка показала чуттєві знімки з чоловіком

Допис вона приурочила до дня народження Дмитра Черкасова.

Плавець Дмитро Черкасов був учасником сьомого сезону проекту «Холостяк». Він обрав Лідію Немченко, але їх стосунки після шоу не мали продовження. Хлопець одружився на дівчині Олександрі. Пара виховує сина Марка.

Дмитру Черкасову 26 травня виповнилося 33 роки. Його дружина оприлюднила серію спільних романтичних знімків на своєму акаунті в Instagram. Фотосесія відбувалася у лісі під Києвом. Дмитро та Олександра обрали стильні ретро-образи. Вбрання подружжя гармонійно доповнювали одне одного.

Під фото обраниця Черкасова написала ніжне привітання із днем народження.

«Коханий, ти найголовніша людина у всьому Всесвіті для нашої сім’ї! Ти наш тил і в той же час найдобріше серце! Ти – чоловік, ти – батько! Ти – чемпіон! Ти – людина, якою можна пишатися і ставити в приклад! Ти – моя людина. Будемо щасливі в цей день, як і в усі 365. Я люблю тебе, з днем народження», – привітала Олександра.

На своїй сторінці в Instagram Дмитро також поділився знімком з останньої фотосесії та подякував усім за вітання.

«Ось вони – мої 33. Як я кажу своїй дружині – вік Христа! За день до того до мене прийшли думки, а чого ж я досяг в ці роки. В цілому життям я задоволений: досягнення в спорті, сім’я, дитина – Марк! Сподіваюся, надалі не підведу своїх дітей, свою дружину, свої цілі і не втрачу себе!», – написав Черкасов.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!