Володимир Остапчук пообіцяв донці знайти нову маму

Про це розповіла колишня дружина артиста.

Колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко розповіла в інтерв’ю програмі «Ранок з Україною» про його обіцянку донці знайти нову маму. За словами Олени, він неодноразово говорив дівчинці, що нова жінка буде кращою за неї. Незважаючи на поведінку Остапчука, вона не проти спілкування дітей із батьком.

«Він досить давно каже, що у доньки з’явиться нова мама, вона буде кращою. Я, звісно, протестую проти такої думки, але Володимир хоче довести це за допомогою експертизи, напевно», – розповіла ексдружина Остапчука.

Володимир Остапчук відповів на звинувачення Олени. Шоумен заявив, що слова колишньої дружини – це наклеп.

«Слова Олени, що я нібито кажу Емілії, «що нова мама буде кращою», – наклеп, брехня, вигадка і нечесна маніпуляція, у яку вона вплітає наших дітей. Вважаю це неприпустимим! Це виходить за всякі межі», – обурився ведучий.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.