Регіна Тодоренко не бачиться з батьками

Наразі артистка проживає в Росії, а зв'язок із татом та мамою підтримує через інтернет.

Ведуча та співачка Регіна Тодоренко зізналася, що вона не бачила батьків вже півроку. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Нині Тодоренко мешкає у Росії, а її батьки залишися жити в Україні. Тому донька підтримує зв’язок із батьком та матір’ю через інтернет. Однак, як зізнається Регіна, це не може замінити їй живого спілкування, емоцій та дотиків. Незважаючи на вік, вона залишається дитиною та «хоче до мами з татом на ручки».

«Я плакала, коли говорила за допомогою відеозв’язку з батьками. [Син] Майкл поки тільки так може спілкуватися з бабусею й дідусем. Не знаю, як вам, а мені дуже хочеться до мами з татом на ручки», – написала артистка.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.