Влад Яма вперше за довгий час показав, як виглядають його батьки

Відповідне фото з'явилося на його сторінці в Instagram.

Танцюрист Влад Яма народився у Запоріжжі, втім згодом переїхав до Києва, де побудував кар’єру та створив сім’ю.

Його батьки залишися у рідному місті, до яких хореограф часом навідується в гості. Фото з останнього візиту він опублікував на своєму акаунті. Чи поїхав він у Запоріжжя разом із дружиною та сином, невідомо.

Танцюрист поширив чуттєве селфі з батьками. Під фото у коментарях користувачі писали, на кого схожий зірковий хореограф. Більшість прихильників відмітили, що артист та мама Любов – копія один одного.

Влад поділився своїми враженнями від зустрічі. Він зізнався, що давно не бачився з татом та мамою. І додав, що за період розлуки вони стали молодшими.

«Здається, цього разу батьки навіть помолодшали! Люблю вас», – підписав фото Владислав.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.