Лікар Комаровський проти відкриття тренажерних залів

Медик впевнений, що там є велика ймовірність заразитися коронавірусом.

Лікар Євген Комаровський на своїй сторінці в Instagram розповів, чому не підтримує відкриття тренажерних залів у період пандемії. На його думку, людина, яка тренується у залі, має велику ймовірність заразитися коронавірусом.

«Із тренажерним залом усе дуже погано. По-перше, там величезна кількість ручок, за які береться купа людей. По-друге, люди у спортзалі постійно пітніють. А що вони роблять, коли пітніють? Постійно витирають рукою піт, тобто створюють усі умови для зараження», – пояснив Комаровський.

Він також порадив, на що звернути увагу при відвідуванні спортивних залів.

«Я не знаю, як бути із тренажерним залом. Якщо там не виконують норм, якщо на кожному кроці немає дезінфекторів для рук, якщо ручки не оброблені, чого туди ходити?», – зауважив лікар.

Він додав, що при дотриманні усіх вимог є можливість займатися без ризику для здоров’я, але все ж найкращий варіант – тренуватися на вулиці.

«А якщо все-таки побоюєтеся, то літо на допомогу – безліч тренажерів є на свіжому повітрі. Тільки не забувайте правильно застосовувати санітайзер під час зміни знаряддя», – резюмував він.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.