Гарячі фото. Даша Ульянова розсекретила свій найбільш вдалий момент «Холостяка»

Їй сподобалося знайомство Макса з її батьками.

Переможниця десятого сезону «Холостяка» Даша Ульянова на своїй сторінці в Instagram зізналася, який епізод вважає найбільш вдалим на проекті.

«Був момент на шоу Холостяк, коли я відчувала особливу гордість. Це знайомство Макса з моїми батьками», – відверто написала Дарина.

На її думку, вони приклад ідеальних стосунків, саме тому цей момент на шоу для неї важливий.

«Вони для мене приклад чистого та щирого кохання, поваги один до одного, підтримки, турботи, правильних, чесних принципів і благих намірів…».

Попри відсутність дитинства через спортивну кар’єру, вона подякувала батькам.

«І нехай моє дитинство було не сімейним, але все одно я їм дуже вдячна за життя, за виховання, за цінності, за приклад відносин, які так хочу бачити у своїй майбутній сім’ї», – дописала учасниця.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.