Для мене це честь. Наталія Орейро отримає російське громадянство

Співачка вже подала документи.

Уругвайська співачка і акторка Наталія Орейро, відома за серіалом «Дикий янгол», подала документи, що отримати російське громадянство.

Співачка планує організувати гастрольний тур містами федерації. Крім того, її пов’язує багато речей з цією країною.

Вона розповіла, що з радістю прийняла пропозицію від посольства отримати громадянство Росії.

«Одного разу я пішла в посольство з різних питань. Я так багато подорожую і маю стільки зв’язків з Росією, що мене запитали, хотіла б я оформити це офіційно. Я сказала, що для мене це була би честь. Так що я заповнила купу паперів, які мене попросили, і це на розгляді», – розповіла Наталія.

Співачка в одному із інтерв’ю пригадала свою участь у шоу «Вечірній Ургант». Тоді ведучий Іван Ургант зауважив, що вона серед іноземних артистів найчастіше приїздить до Росії.

Наталія Орейро на ефірі «Вечірнього Урганта»

«Я була в програмі Івана Урганта, і він мені сказав, що я сама російська серед іноземок. Я йому відповіла, що у мене немає ніяких сумнівів. І я сказала, що Путіну слід було б дати мені громадянство. Я сказала це як жарт, а не як прохання, щоб це сталося, але звичайно, мені дуже хотілося б отримати російське громадянство», – зазначила вона.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.