Тіматі порівняв вчинок Собчак з смертельною ДТП за участі Єфремова

Він сказав, що Єфремов – янгол на фоні Ксенії.

Ведуча Ксенія Собчак різко висловилася щодо нового кліпу репера Тіматі на пісню «Хавчик». Вона звинуватила його у тому, що він використав архівні кадри їх спільного відео «Потанцуй со мной», в якому вони робили пародію на непристойну поведінку Періс Хілтон.

Тимати, Собчак и порно | Блогер olga_olga_olga на сайте SPLETNIK ...

На її думку, він виставив її у негативному світлі.

«Так, так, я вже тоді любила стьоб і пародії – просто ви цього не пам’ятаєте. На знімальному майданчику було приблизно 20 осіб, включно з Денисом Сімачовим. Пор** з Тіматі? Не смішіть мою сивину. Ох. Зовсім хлопець з’їхав із глузду. «Пор**», Тіман, це те, що ти робиш, приїжджаючи в Чечню до [Рамзана] Кадирова на корпоратос», – обурилася зірка.

У відповідь на звинувачення, репер порівняв скандальну телеведучу із Михайлом Єфремовим, який нещодавно  збив на смерть людину.

«Якби люди знали хоча б 30% усіх твоїх таємниць, запевняю, Єфремов би їм видався янголом. Не забувай, я з того часу, я знаю», – пригрозив артист колезі.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?