Оля Полякова заявила, що пісні Лободи можна виконати лише за подвійний гонорар. Чекаємо на відповідь Світлани

Про це вона розповіла Маші Єфросиніній.

Оля Полякова взяла участь у програмі «Екзамен», що виходить на YouTube-каналі Маші Єфросиніної. Ведуча поставила співачці провокаційне питання: чи погодиться вона виконати пісні своєї колеги Світлани Лободи, якщо їй заплатять подвійний гонорар.

Оля ствердно відповіла на питання і додала, що готова за таких умов виступити двічі.

Вона заявила, що за період карантину їй набридло сидіти вдома без концертів, тож охоче прийняла б навіть таку пропозицію.

«Однак, подумавши, вона зауважила: “Справа в тому, що після карантину я так стримувалась, що, мабуть, я б і заспівала. А чого ні. Це ж не переспати! Це пісню заспівати», – резюмувала артистка.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.