Я вважаю, що такі люди мають розмножуватися. Наталка Карпа прокоментувала відсутність дітей у Соломії Вітвіцької

Співачка Наталка Карпа та телеведуча Соломія Вітвіцька давні подруги, тож знають подробиці про особисте життя одна одної.

Українська виконавиця Наталка Карпа в одному з інтерв’ю зізналася, що вони із Соломією Вітвіцькою неодноразово обговорювали поповнення у сім’ї ведучої. За словами Наталі, вона постійно радить подрузі  народити малюка.

«Я даю їй копняка! Я дуже люблю Сольку. Вона дуже гарна жінка, дуже добра людина. Я вважаю, що такі люди мають розмножуватися», – розповіла Карпа.

Незважаючи на те, що свого часу її дратували розмови рідних та друзів про вагітність та дітей, вона все одно продовжує говорити про це із Соломією.

«Я впевнена, що вона буде класною мамою. Я бачу, як вона любить діток», – зізналася артистка.

Наталка Карпа не стала коментувати стан здоров’я Соломії і не зізналася, чи зверталася вона до лікарів.

«Я не хочу копирсатися в душі й серці когось, але мені небайдужа її доля. Причин може бути мільйон, починаючи від екології та стресів», – пояснила Карпа.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.