Це був дуже приємний досвід. Холостячка Ксенія Мішина розповіла про перший роман

Перші стосунки закінчилися через кар'єру акторки.

Українська акторка Ксенія Мішина – головна героїня романтичного шоу «Холостячка». Наразі тривають кастинги, і вже зовсім скоро чоловіки будуть змагатися за серце зірки.

Напередодні старту проекту Ксенія розповіла про свою першу закоханість. Сталося це у 19 років. Тоді вона була студенткою Севастопольського національного технічного університету.

Обранець Ксенії старший за неї на один рік, і дівчина була цілком щаслива у стосунках. Втім, вони розійшлися, коли Мішина повідомила про переїзд до Києва. Там майбутня зірка планувала вчитися на акторку.

«Ми довго були разом, все найсерйозніше, гостре, перші справжні почуття я випробувала саме з ним. Ми добре один одного розуміли і рідко сварилися. З тих відносин всі вийшли без трагізму і сліз. Це був дуже приємний досвід, про який я думаю з ніжністю», – пригадує артистка.

У театральному університеті Ксенія познайомилася із батьком свого сина Платона. У них зав’язалися стосунки. Попри те, що вони тривали недовго, дівчина пригадує що важко пережила розлучення, але тепер дякує за такий життєвий урок.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.