Кожній тварі – по парі . Коханку Володимира Остапчука зацькували у мережі за спільне фото з шоуменом

Христина опублікувала знімки на своїй сторінці в Instagram.

Нова обраниця телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк поширила нове фото, на якому позую в обіймах із шоуменом.

«Кохання, як і кожен момент у житті, – це вибір! Вибір, який ми робимо щоранку! Вибір, який ми робимо щовечора! Але цей вибір тільки мій, і тільки мені з ним іти! Тому немає сенсу слухати підказки друзів, поради «порадників» і навіть родичів! Я доросла дівчинка і можу сама зробити свій вибір. Я точно знаю, як я хочу, і вже точно знаю, як я не хочу! Знаєте, є «закон причини»? Те, що ви маєте зараз, – це результат ваших минулих виборів і дій. Якщо ви не хочете в майбутньому мати те, що ви маєте сьогодні, ухваліть рішення йти іншим шляхом, візьміть відповідальність за все, що відбувається у вашому житті, на себе. Згадайте, який саме вибір привів вас до цього результату, і почніть діяти інакше», – написала Христина у тексті під знімком.

Такі слова викликали неоднозначну реакцію у користувачів. Підписники Христини не підтримали Гірняк, натякаючи у коментарях на те, що вона зруйнувала сім’ю.

«А ще в законі причини йдеться про взаємозв’язки благих і неблагих вчинків і їхніх результатів. Шкода, що ви стали співучасницею творіння «доброго зла», – йдеться в одному із відгуків.

«Кожній тварі – по парі», – писали користувачі.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.