Дружина Олега Винника на шпильках блиснула в Житомирі: ось за що Олег її полюбив

"Приручена вовчиця " Олега Винника Таюне, яка є не тільки бек-вокалісткою, але і дружиною улюбленця жінок сольно виступила на концерті чоловіка в Житомирі.

Фанати зняли те, як довгонога блондинка витанцьовує на сцені на високій шпильці під пісню “Більше не дзвони “.

Судячи з настрою і настрою пісні, вона трохи образилася на Олега за те, що він занадто багато часу приділяє своїй нинішній партнерці по танцям Олені Шоптенко. До слова, вони одночасно захворіли коронавірусів, і тепер вони обидва знаходяться на самоізоляції. У Олега легка форма, у Олени – форма середньої тяжкості. Однак у своєму прямому включенні в студії “Танців з зірками ” Олег розповів, що якщо це легка форма, то він навіть не уявляє що буває у людей при ускладненнях і супутніх захворюваннях. Співак поскаржився на сильні болі в голові, кістках, спині. Уточнив, що знаходиться сидячи або стоячи більше 10 хвилин він не може.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.