Прикрила принади крихітною подушкою: Катя Кухар без сорому і совісті позує перед камерою

Хореограф і прима-балерина Катерина Кухар завжди вражала своєю скромністю і елегантними манерами. Але щось пішло не так.

Для свого останнього посту в Інстаграм вона не посоромилася залишитися перед камерою в чому мати народила. Добре, що під рукою виявилася шовкова подушка, якої вона змогла прикрити причинні місця. Куди тільки дивиться Олександр Стоянов?

Прима-балерина Національного театру опери та балету України і суддя самого популярного танцювального проекту України “Танці з зірками ” Катерина Кухар перед камерою залишилася без наряду і білизни, прикрившись коричневої шовкової подушкою. На голові у неї надіта маска для сну. Таким сміливим чином вона вирішила прорекламувати власний авторський проект по мистецтву любити себе, і розіграти косметику і продукти для будинку.

“Мистецтво любити себе – це не тільки про те, щоб зуміти домовитися з собою і почати цінувати себе, любити себе і жити на благо собі. Але і про бажання оточувати себе речами, які радують око і надихають! “, – написала легендарна і гнучка Кухар.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.