Світлана Лобода здивувала новим кольором волосся — більше не блондинка: тепер у Ліндеманна є своя Мальвіна

Відома в Україні та далеко за її межами співачка Світлана Лобода здивувала новою зачіскою, а точніше — кольором волосся. Зірка любить епатувати публіку і їй це прекрасно вдається.

Виконавиця хіта «Твои глаза» знаходить час буквально на все — вона регулярно тренується, щоб тримати себе в формі, працює над майбутніми піснями і концертними постановками, виховує двох дочок, стежить за здоров’ям, активно веде свій блог в соціальних мережах і не забуває влаштовувати особисте життя.

Світлані вже досить довгий час приписують роман з солістом німецької рок-групи Rammstein Тіллем Ліндеманном. Його ж багато хто вважає батьком молодшої спадкоємиці співачки Тільди.

Лобода и Линдеманн
Лобода і Ліндеманн

Сама ймовірна парочка утримується від коментарів на цю тему, втім, як і продюсер Лободи Нателла Крапівіна. Проте шанувальники сподіваються, що букети, якими знаменитість ділиться в Instagram, надсилає їй саме Тілль.

Светлана Лобода похвасталась шикарным букетом цветов
Світлана Лобода похвалилася шикарним букетом квітів

На цей раз Світлана вирішила відволікти фанатів від особистого фронту і привернула увагу кардинальним перетворенням. Всі звикли бачити її блондинкою, але на свіжих знімках вона несподівано постала з яскраво-рожевим волоссям.

Судячи з підпису до публікації, це лише її образ на Хелловін, тому звикати до нього не варто:

«Коли Halloween пройшов, а твоя дочка вимагає продовження банкету», — написала зірка.

Свого продюсера героїня статті змусила понервувати, адже Нателла написала: «Не лякай мене, мати!», а ось як користувачі прокоментували пост:

  • «На Джулію Робертс з Красуні схожа!»;
  • «До чого харизматична. Все пасує!»;
  • «Тут слова зайві»;
  • «Мальвіна»;
  • «Рожева пантера».
Комментарий Нателлы Крапивиной
Коментар Нателли Крапівіної

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.