Як виглядають доньки Ігоря Ніколаєва, різниця у віці між якими – 37 років? Музикант опублікував рідкісне фото

Співак і композитор Ігор Ніколаєв у себе в Інстаграм-акаунті похвалився дочками.

Вони від різних жінок, і у них колосальна різниця у віці. Але обох дочок він дуже любить.

У цьому Миколаїв і зізнався всій публіці. Його старша дочка – Юля. Народила Ігорю дитини однокласниця і одночасно перша любов Олена Кудряшова.

У шлюбі вони перебували з 1978 року по 1991 рік. Незважаючи на те, що Юлія та Ігор розлучилися, їх об’єднує дочка, і навіть після розлучення вони зберегли теплі відносини, щоб виховувати спадкоємицю.

Зараз 42-річна дочка композитора Юлія разом зі своєю мамою живе в курортному Майамі, і розвиває себе як лікар. Примудряється поєднувати все це ще й із заняттями музикою.

Різниця між дочками композитора Ігоря Ніколаєва – 37 років!

Після Олени Кудряшовою у Ігоря Ніколаєва була ще одна дружина – Наташа Корольова. Вони розлучилися через зраду Ігоря. Дітей у них не було. У Королевою з’явився син вже в шлюбі з Тарзаном Сергієм Глушко.

А ось третя дружина композитора Юлія Проскурякова знову ощасливила Миколаєва дитиною. Дівчинці зараз п’ять років і звуть її Вероніка. Вона також пішла по стопах батька і захотіла зв’язати своє життя з музикою. У свої п’ять років вона вже співає.

“Мої улюблені дочки “, – підписав знімок турботливий батько.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.