У старому халаті, окулярах і без макіяжу. Каменських показала, в кого скоро перетвориться на карантині

Карантин вніс свої корективи в життя кожної людини. Особливо страждають артисти.

І дійсно, концертів немає, а зайнятися чимось треба. Багато із зірок зараз стали більше приділяти часу своїм акаунтам в соцмережах.

Одні просто фото постять, інші придумують різні конкурси, завдання для підписчиків, радяться з ними.

 "Настя

Дуже цікаво спостерігати за Інстаграмом Насті Каменських. Вона постійно радує знімками та відео, як професійними, так і домашніми. Саме тому кількість підписчиків у неї росте кожен день їх уже 5,2 млн. Плюс, Настя одна з небагатьох знаменитостей, які не тільки показують своє життя, а й ведуть діалог з шанувальниками, відповідають на коменти.

Останнє відео привернуло увагу не тільки оригінальною подачею 4-х образів красуні, а й тим, що Настя запропонувала дівчатам наслідувати її приклад і зробити такі ж відео, а найцікавіші вона розмістить до себе в Сторіс. Привабливо, правда?

І це Настя Каменських - її не впізнати!
І це Настя Каменських – її не впізнати!

А ще артистка запитала, який з образів сподобався найбільше. Буквально за кілька годин пост набрав більше 400 тисяч переглядів. Дивіться і ви, заходите до Насті і беріть участь в її челленджі.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.