Як виглядає реальна дочка Валюхи з “Сватів “: Тетяна Кравченко показала сімейне фото

У своїх інтерв'ю відома актриса Тетяна Кравченко зізнається, що пишається своєю дорослою дочкою, з якої у неї склалися теплі і довірчі відносини. Як виглядає і чим займається єдина дочка Тетяни Кравченко, читайте в нашому матеріалі.

Тетяна Кравченко для більшості глядачів асоціюється саме з Валюхою з серіалу «Свати». Валюха – та сама турботлива мама і бабуся, яка завжди поруч, завжди нагодує, потурбується і пошкодує. Однак в житті доля Тетяни склалася зовсім не так, як на екрані. Кравченко була одружена двічі. На народження дитини вона зважилася будучи у другому шлюбі з Дмитром Гербачевського. Тоді в щасливій родині молодої актриси і директора кінокартин народилася дочка Анна.

Тетяна Кравченко з другим чоловіком і донькою
Тетяна Кравченко з другим чоловіком і донькою

Тільки сімейне щастя було недовгим. Незабаром актриса розлучилася зі своїм чоловіком через зради і рукоприкладство. Ростити дочку одній було для Тетяни не просто. Актриса часто їздила на гастролі і не мала можливості проводити достатньо часу з дочкою.

Анна Дмитрівна Гербачевська

Зараз єдиній дочці Тетяни Кравченко Ганні вже 34 роки. За освітою Анна дизайнер.

Тетяна Кравченко з дочкою Ганною
Тетяна Кравченко з дочкою Ганною

Зараз спадкоємиця відомої актриси живе і працює в Москві. В інтерв’ю, Тетяна Кравченко зізнається, що має дуже теплі і довірчі відносини з дочкою.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.