Гаряча Тіна Кароль вляглася на підлогу в топі і напівпрозорих колготках, аби привернути увагу Дана Балана

Відома українська співачка Тіна Кароль похвалилася фігурою в топі і напівпрозорих колготках. Не встоїть ніхто і навіть Дан Балан.

Героїня нашої сьогоднішньої статті останнім часом розкривається перед публікою з нового боку. Якщо раніше після смерті чоловіка Євгена Огіра артистка перебувала в образі вічно невтішної вдови, то зараз вона регулярно виходить у світ в досить сміливих сукнях і публікує в соцмережах дуже спекотні знімки.

Тіна Кароль на пляжі
Тіна Кароль

На цей раз Тіна порадувала шанувальників новим фото для книги від світового глянцю VOGUE. Перед камерою зірка позувала в світло-блакитних колготах в смужку і міні-топі в колір, лежачи на підлозі з закинутою рукою за голову. Її кокетливий погляд спрямований в бік.

Наряд ідеально підкреслює всі достоїнства стрункої фігури Кароль, а розпущене хвилясте волосся додає особливої ніжності її образу. Звичайно, підписники виконавиці в Instagram теж це помітили і написали масу захоплених коментарів:

  • «До неможливості прекрасна»;
  • «Як же красиво!»;
  • «Що за старшокласниця?»;
  • «Неймовірна»;
  • «Як можна бути такою гарною? Обожнюю вашу творчість».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Втім, не можна не сказати, що відвертість співачки в іміджі не всім до вподоби. Тіна регулярно отримує порцію критики за відкриті сукні для ефірів «Танців з зірками».

Тіна Кароль в новому молочному плаття звела з розуму Кошового
Образи Тіни Кароль для ефірів на 1+1

Проте величезна армія фанатів знаменитості перекриває весь негатив, на який вона і без того не звертає уваги.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.