Зрадник Тарзан показав, чим балує Королеву в ліжку: зняв з себе весь одяг і заліз на пальму

Після скандалу зі зрадою Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, втік від Корольової в теплі краї на відпочинок.

Уже минуло два місяці з тих пір, як на всю Україну і Росію прогримів скандал про зраду Тарзана Наташі Корольовій з молодою коханкою. За цей час було багато – публічні виступи сторін, цілі програми присвячені зраднику Тарзану і його коханці і навіть велике інтерв’ю Наташі Корольової, в якому вона розповіла своє ставлення до пригод свого коханого. Схоже, все це втомило Тарзана і він вирішив один поїхати відпочивати в Африку, щоб залишитися наодинці зі своїми думками. Зрозуміло, Сергій Глушко ділиться в своїх соціальних мережах фотографіями з відпочинку.

Нещодавно Глушко опублікував в своєму Інстаграмі пляжне фото, на якому позує під пальмою повністю оголеним. Причинне місце Сергій прикрив тканиною.

«НЕбаунті, але теж прекрасно)», – підписав фото Тарзан.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати провокаційне фото танцюриста. «Тарзан в природному середовищі існування», «Дід, що з тобою», «Криза середнього віку», «Дратує цей вічно голий», «От би покривало впало», – відреагували на фото фоловери.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.