54-річна Ольга Сумська показала обличчя крупним планом: не єдиної зморшки

54-річна українська актриса Ольга Сумська в черговий раз здивувала публіку своїм бездоганним зовнішнім виглядом.

Українська актриса Ольга Сумська є активним користувачем мережі. Артистка регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими знімками зі зйомок, кадрами з особистого життя і навіть рецептами. Цього разу Ольга опублікувала в своєму Інстаграмі Селфі, продемонструвавши своє обличчя крупним планом. Актриса позувала в коричневому пальто і светрі. Вона розпустила світле волосся. Сумська зробила повсякденний макіяж з акцентом на очі.

Шанувальники акторки захопилися її красою і засипали компліментами в коментарях. «Дуже красива і ніжна», «Оля, ви красива жінка і прекрасна артистка.», «Оля, Вам давно пора розкривати свої секретик омолодження та догляду. Ви так чудово виглядаєте! »,« Щаслива жінка завжди виглядає чудово », – прокоментували знімок користувачі Мережі.

Нагадаємо, Ольга Сумська – відома українська актриса театру і кіно, фільмографія якої становить понад 90 ролей. Також Сумська – володарка престижної нагороди Заслужена артистка України.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.